VanSpeykWheels

Betaling

Betaling vindt plaats door middel van het voldoen van de factuur die u ontvangt na het plaatsen van een opdracht. VanSpeykWheels werkt met een aanbetaling. Voor het aannemen van de opdracht is een aanbetaling van 50% vereist, die opdracht is pas definitief na het voldoen van de aanbetalingsfactuur. Dit kan gedaan worden door het bedrag over te maken aan de rekening van VanSpeykWheels of door gebruik te maken van de meegezonden iDeal link.

Na het afronden van de werkzaamheden ontvangt u een eindfactuur voor het restbedrag. Het restbedrag kan nog aangevuld worden met eventuele extra onderdelen (banden, schijven, cassette etc). Na het voldoen van de betaling, worden de wielen verzonden. Indien de wielen opgehaald worden, kan het rest bedrag ter plekke voldaan worden dmv een pin transactie. Vooraf de factuur voldoen geniet de voorkeur.

 

Verzending

De wielen worden verzonden in op maat gemaakte wielendozen met genoeg bescherming zodat de wielen veilig vervoerd kunnen worden. VanSpeykWheels verzendt met PostNL. Indien u liever het pakket zelf ophaalt bij een pakketpunt van PostNL kunt u dit vooraf aangeven.

Zodra het pakket ingeleverd is bij PostNL ontvangt u een geautomatiseerde email bericht. Daarin kunt u de track and trace code vinden alsmede een link naar een webpagina waar u de zending kunt volgen.

Heeft u vragen over uw zending neem contact op met ons via postduif@vanspeykwheels.nl of uw contactpersoon via email, whatsapp of telefoon. Een reply op het email bericht met de track and trace code zal ons niet bereiken.

 

Retouren

Retour gaat uitsluitend op afspraak. Laat weten wat u wilt sturen, wij zorgen dan voor een retour label. Retouren zonder vooraf een afspraak gemaakt te hebben zullen niet worden geaccepteerd. Een afspraak kunt u maken door een bericht te sturen naar postduif@vanspeykwheels.nl of uw contactpersoon via email, whatsapp of telefoon.