VanSpeykWheels

Veelgestelde vragen

Omdat het beter is. Nee, echt. Lees mijn stuk over handgespaakte wielen.

De prijzen die ik hanteer zijn heel aantrekkelijk en zeer concurrerend. Ik maak geen gebruik van periodieke aanbiedingen zoals Black Friday e.d. Wel bied ik op willekeurige momenten onderdelen aan tegen een gereduceerd tarief. Denk hierbij aan een naven set waarvan een nieuwe versie op de markt is gebracht. Houd hiervoor mijn socials voor in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wielsets bestaand uit onderdelen die voorradig zijn, hebben een gemiddelde levertijd van 2 a 3 weken. Wielsets bestaand uit carbon velgen die niet voorradig zijn, hebben een levertijd van gemiddeld 6 a 7 weken. Heb je een kapotte wiel, neem even contact op voor de mogelijkheden. Indien de levertijd problemen geeft, is het mogelijk om een leenset tijdelijk in gebruik te nemen (gratis).

Nee. Alles wordt op maat gemaakt voor iedere klant naar de specifieke eisen en wensen.

Ondanks alle zorg die in het maken van een wiel gaat zitten, kan het altijd gebeuren dat dit, op termijn, een afwijking gaat vertonen. Of er kan een spaak breken na een flinke klap. Neem dan even contact op via een email bericht. Woon je ver? Ik stuur je een doos op waarmee je de wielen veilig op kunt sturen, indien je de originele doos waar de wielen in verzonden zijn, niet meer hebt. Heb je geen reserve wielset? Dan stop ik er, indien voorradig, een tijdelijke vervangende wielset in, zodat je door kunt fietsen terwijl je je eigen wielen even kwijt bent. Wil je dichter bij huis de boel na laten kijken? Hartstikke goed, maar kies dan wel altijd voor een wielbouwer en niet voor de eerste de beste fietsenwinkel!

Nee. Ik huur geen winkel ruimte, hierdoor kan ik de kosten en prijzen laag houden. Ik heb een werkplaats aan huis. Je bent altijd welkom om al je wensen en vragen te bespreken. Dit gaat wel op afspraak. Het basis assortiment is aanwezig om van dichtbij te bekijken.

De factuur kun je makkelijk via iDeal betalen vanuit het email bericht wat je ontvangt bij het plaatsen van de opdracht of bij de oplevering van de wielen. Indien de wielen opgehaald worden, kun je de factuur ook ter plekke pinnen.

De algemene voorwaarden kunt u hier vinden. De korte samenvatting is dat als er een probleem optreedt of een wijziging plaatsvindt die de al lopende order betreft, neem tijdig even contact op om te overleggen. Er is altijd een passende oplossing waar iedereen tevreden mee is.

Zonde! Zijn de wielen al in je bezit? Je kunt dan helaas je koop niet meer ontbinden. De wielen worden in jouw opdracht en specifiek voor jou gemaakt. Heb ik de wielen nog niet gemaakt? Dan zou het nog kunnen lukken, tenzij ik onderdelen specifiek ingekocht heb voor jouw set. Per geval kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Hangt af van de fase waar we zijn. Zodra je je bedacht hebt, neem zsm contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!