VanSpeykWheels

EXCELLENT
27 reviews on
Rini Verwijs
Rini Verwijs
2023-09-02
Verstand van zaken! Na een bezoekje waar ik veel uitleg over de verschillende mogelijkheden kreeg goede en mooie naven en velgen uitgezocht. VSW A45 met DT240 naven Mogelijkheden te over en geen gladde verkooppraatjes om het duurste te kunnen verkopen. Ruim binnen de afgesproken tijd werden de wielen in een stevige doos bij mij thuis afgeleverd inclusief een papier met alle gegevens (spaaklengte,spaakspanning enz) Ze voldoen ruim aan de verwachtingen die ik had. Versnellen na een bocht gaat stukken makkelijker en lopen ook een stuk lichter dan de standaardwielen. Meer waar voor je geld dan een kant en klaar wielenset! Kortom; een tevreden klant
Kristoffel Cheyns
Kristoffel Cheyns
2023-05-08
Na request for info kreeg ik snel heel gedetailleerde uitleg van Philippos. Na mijn bijkomende vragen volgde steeds adequate verduidelijking en zo kwam ik uit bij een wielset Duke Baccara 36 met ERASE-naven.Fantastische wielen;licht, stijf, heel responsief en ogen subliem op mijn Canyon Ultimate. Dikke aanrader!
Thijs van der Wal
Thijs van der Wal
2022-11-29
Heb een door mijzelf gespaakte wielset hier opnieuw laten spaken, toch wel lekker om je MTB wielen helemaal volgens spec superstrak & recht te hebben. Ik zou iedereen aanraden om eens bij VanSpeyk Wheels te gaan praten als je op zoek bent naar maatwerk; de doorlooptijden, prijzen en geleverde kwaliteit zijn gewoon goed.
Vincent Knibbeler
Vincent Knibbeler
2022-09-02
Prettige communicatie met aandacht voor persoonlijke wensen. Goed advies over onderdelen, ook van minder bekende merken, en vakkundig gebouwde wielen. Philippos heeft een wielset voor mijn mountainbike gemaakt, ter vervanging van de standaard wielen. Acceleratie is beter, sturen is directer, de vering werkt beter en het is beter te voelen wanneer de voorband de grens van de grip bereikt. Ik ben een zeer gelukkige klant!
Gjalt Van Koten
Gjalt Van Koten
2022-08-24
Alleen maar positieve verhalen over VanSpeyk! Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe wielset met een aantal eisen. Na gesprekken met meerdere partijen hier uitgekomen en geen moment spijt gehad. De communicatie is helder, de te maken keuzes worden voorzien van een duidelijke argumentatie en prijzen en die prijzen zijn zeer schappelijk. De levertijd werd vanwege vastzittende schepen en problemen bij een leverancier iets langer, maar ook hier werd duidelijk over gecommuniceerd. Nu de wielen zelf; 55mm hoog, erase naven en Sapim spaken. Na ruim 4000km over verschillende soorten wegdek, vlakke polders, heuvels, bergen en gravelpaden, alleen maar lof! De wielen zijn stijf en bieden zeer veel controle in bochten en met windkracht 6 van de zijkant blijven ze zeer stabiel. Op hoge snelheid in sprints hebben ze de neiging om maar door te versnellen. De kleine kettingzaag in de naaf maakt het gebruik van een bel ook overbodig.. allemaal eigenschappen waar ik in het eerste gesprek over gehad heb, dus ook zeker complimenten voor het goede advies van philippos!
Arjan Stengs
Arjan Stengs
2022-07-15
Via via aan het adres gekomen en een aluminium wielset laten bouwen Wauw!!! wat een verschil met mijn fabrieks Dt Swiss wielen zoveel stijver en comfortabeler.Goede service en snel antwoord en duidelijk advies.
Martijn Rouwen
Martijn Rouwen
2022-05-11
Na een gedegen intake gesprek werd er een duidelijk onderbouwd voorstel gemaakt. De vragen die ik nog had werden snel en naar alle tevredenheid beantwoord. Levering was sneller dan beloofd en de wielen zijn perfect en helemaal naar wens.
Jelle de Jong
Jelle de Jong
2022-02-19
Aanrader —> helder advies, duidelijke communicatie en komt afspraken na. Was opzoek naar een nieuwe set wielen en ging kijken bij de bekende merken….als ze betaalbaar waren zaten er vaak matige naven op. Toch maar opzoek gegaan naar een wielbouwer en uitgekomen bij VanSpeyk. Daar heb ik geen spijt van gekregen. Een aanrader dus!
Mitch Dalmeijer
Mitch Dalmeijer
2022-02-04
Super snelle service en prachtige wielen! Serieuze specialist met verstand van zaken
Edwin M
Edwin M
2022-01-09
Goede en duidelijke communicatie en advies. Luistert naar de wensen van de klant. Reageert snel op berichten. En ook nog een snellere levering dan ik had verwacht. Helemaal tevreden, een echte aanrader

Klik hier voor meer reviews