VanSpeykWheels

VSW Bornrif naven en voorraad opruiming

VSW Bornrif hubset

VSW Bornrif naven

Na ruim een jaar testen en meer dan 10.000km in de Groningse polders en de blubber van cross wedstrijden, kunnen de testen als geslaagd met vlag en wimpel bestempeld worden.

Geniet van de bouwkwaliteit van een handgebouwde set wielen maar dan voor een aantrekkelijke prijs, zonder in te boeten op de kwaliteit van de onderdelen.

Lees alles over deze naven op deze pagina.

Wil je meer informatie, neem contact op dmv het aanvraagformulier of stuur een email bericht naar postduif@vanspeykwheels.nl

Enkele voorbeelden met aluminium velgen:
– VSW Bornrif / DT Swiss R470 / Sapim Sprint: 495,-
– VSW Bornrif / Duke RoadRunner 30 / Sapim Sprint: 615,-

Enkele voorbeelden met carbon velgen:
– VSW Bornrif / VSW A40 UL / Sapim CX-Ray: 1100,-
– VSW Bornrif / Duke Baccara X SLR2 48 / Sapim CX-Ray: 1325,-

Zolder opruiming

Het jaar 2024 staat in het teken van het door ontwikkelen van het assortiment. De eigen VSW A serie velgen zullen vervangen worden door een nieuwe versie en er zullen ook meer varianten bij komen. Een opgeruimd huis staat netjes, tijd om op te ruimen dus! 

De korting is van toepassing op de velgen. Deze kun je combineren met alle naven uit het assortiment. De korting op een set VSW velgen bedraagt 175,- tov de prijslijst van 2023 (prijslijst aluminium en prijslijst carbon). Op de prijslijsten van 2023 kunt u ook de specificaties van de velgen terugvinden.

In de opruimdoos liggen ook een aantal DT Swiss 350 en Hope RS4 navensets. Het betreft het oudere model DT Swiss 350 naven met de 18t ratchet en de oude stickers (pre 2023 model). Op zowel de DT als de Hope naven, krijg je 75,- korting bij een aanschaf van een complete wielset.

Beide kortingen combineren (VSW A serie velgen en bovengenoemde naven), is uiteraard mogelijk, dat is dubbel voordeel! Gebruik maken van de korting op de navensets met een andere willekeurige velg is ook een mogelijkheid.

Het betreft de volgende uitvoeringen voor de naven:
– 24 gaten voor en achter
– j-bend spaken
– Shimano HG 10-11-12 speed body

Het betreft de volgende uitvoeringen voor de velgen
– VSW A35 SL PL 24H
– VSW A45 SL PL 24H en 28H
– VSW A55 SL PL 24H

Wil je meer informatie, neem contact op dmv het aanvraagformulier of stuur een email bericht naar postduif@vanspeykwheels.nl

Actie voorwaarden:
– actie loopt t/m 15 februari
– het volledig bedrag dient vooraf voldaan te worden
– OP=OP!

VSW A45 SL PL
Onze best verkopende velgen, de all round VSW A45 SL PL